Jeanine Jansen
“Net weer een online sessie gevolgd, deze keer over werven en behouden van klanten. Heel nuttig, ook als je al een aantal jaar aan het ondernemen bent. Zo ben ik bijvoorbeeld weer herinnerd aan hoe je vertrouwen opbouwt, een pitch verbetert en wat netwerken in de kern is. Ook prettig: de trainers beschikken over een bak aan ervaring dus spelen in op persoonlijke vragen. Aanrader dus!”
Jeanine Jansen, Ondernemer (April 2015)
“Vers ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en direct het Starterspakket aangevraagd bij ABN AMRO. Naast een rekeningnummer, kreeg ik ook de Online Starterstraining aangeboden. Aangemeld en de volgende dag gelijk de online live sessie over Social Media gevolgd. Heel leerzaam, handige tips gekregen en het werd op een toegankelijke, duidelijke manier gebracht. Ik ga dan ook zeker de overige 10 modules volgen, want ik weet zeker dat ik ook van die sessies weer nieuwe dingen kan opsteken. Zonder ABN AMRO had ik niet geweten dat deze training er is en wellicht wat praktische tips gemist”.
Corina Kuijlen, Ondernemer (augustus 2014)
Corina Kuijlen
Paul Bakker1
“Ik deed mee in mei en volgde de online live sessies braaf elke dag…en s’ middags pakte ik nog even een e-learning mee. Ik vind het super leerzaam, de ene dag wat leerzamer en leuker dan de andere, maar in de grote lijnen heel waardevol voor mij.”
Paul Bakker, Ondernemer (mei 2014)
“Zelf ben ik al een jaar aan het ondernemen. Toch leerde ik weer nieuwe dingen en plaatste ik zaken in een ander perspectief. Daarom was de Online Starterstraining, ook voor mij, heel waardevol. Ook de nazorg is erg goed. Je kunt de trainers gewoon mailen als je nog vragen hebt en je mag ook nog volgende trainingsrondes volgen. Handig als je een keer een sessie hebt gemist. Ik raad iedere ondernemer deze training echt van harte aan. Of je net start, of langer aan het ondernemen bent. De investering –sowieso al laag & aftrekbaar- verdien je dubbel en dwars terug.”
Maarten Monchen, VerMinderverzuim (maart 2014)
Maarten Monchen
Iggie Dekkers-1
“De grootste eyeopener van de online starterstraining was voor mij het duidelijk worden van de noodzaak om te focussen op het doel en de missie in alle aspecten van het bedrijf. Van de huisstijl en de werving van je klanten tot de manier waarop je als bedrijf met social media omgaat. Alles wat je doet moet te herleiden zijn naar je bedrijfsdoel en -missie. Naar aanleiding hiervan ben ik meteen begonnen met het maken van een duidelijk ondernemingsplan,stappenplan en strategie. Mijn doel en missie zijn nu veel helderder en duidelijker te communiceren”
Iggie Dekkers, Iggie (januari 2014)
“Complimenten aan het team. Brede ervaring en mooie toon. Inhoudelijk sterk en toegankelijk. Gewoon helder en zet je in actie .. daar gaat het om.”
Edward Nagel, Orange Spark (januari 2014)
Edward Nagel-1
Eduard Wustenveld
“Ik raad iedereen, die wil gaan starten of pas geleden gestart is met het grote avontuur,van harte aan de Online Starterstraining te volgen. Je krijgt in korte tijd van deskundigen een hoop waardevolle informatie, vanuit het gemak van je eigen werk- of woonkamer waarbij je ook direct antwoordt krijgt op jouw eventuele vragen. De live trainingen kun je achteraf terugkijken omdat er opnames van zijn .Ook vind je in de e-learning meer achtergrond informatie en testen om te zien of je de informatie echt begrepen hebt. Al met al een mooie manier om goed voorbereid van start te gaan, en dat is belangrijk. Want je weet wat ze zeggen; een slechte voorbereiding is minimaal twee keer zoveel werk!”
Eduard Wustenveld, HIS Media (december 2013)
“Was echt super de Online Starterstraining, verheug me al op de volgende dagen… ook zo goed gedaan met de live trainer en de vragen die gelijk gecommuniceerd kunnen worden. Helemaal top!”
Tanja van Ree, deelnemer (december 2013)
Tanja van Ree
Dies Kok-1
“Wat een leerzame en leuke training vandaag! En barstensvol goede, praktische tips, zoals, waar plaats je de link in je tweet, op welke dagen en tijdstippen hebben je FB posts en tweets het meeste bereik, waar zie je wanneer je volgers online zijn en nog veel meer…..”
Dies Kok, Kidsproof.nl (december 2013)
“De Online Starterstraining gaat verder waar andere starterssites ophouden. De waardevolle inside information die tijdens de interactieve livesessies door deskundige trainers wordt aangeboden biedt daarbij een extra dimensie die veel startende ondernemers normaliter zouden mislopen.”
Stephan Tjiook, Fribbel (november 2013)
Stephan Tjiook
Diana Wouters
“Online Starterstraining biedt een compleet trainingsaanbod met uiteenlopende onderwerpen, extra toegevoegde informatie in een prettige e-learning omgeving en vooral praktijkgerichte trainers die duidelijk en transparant de vertaalslag naar de startende ondernemer maken. Kortom de Online Starterstraining kan ik zeer aanbevelen!”
Diana Wouters-Sellis, deelnemer (november 2013)
“De Kamer van Koophandel is van mening dat de Online Starterstraining een goede aanvulling is op de voorbereiding op de start van je eigen bedrijf.”
Roel van der Beek, Kamer van Koophandel
Roel vd Beek
Esther Raats
“Juist ondernemers staan garant voor innovatie en groei. PZO ondersteunt iedere starter om deze training te doorlopen. Ondernemen is een vak. Een gedegen voorbereiding om als zzp’er te starten moedigt PZO zeer aan.”
Esther Raats-Coster, voorzitter Platform Zelfstandige Ondernemers
“Ik zou elke startende ondernemer aanraden om mee te doen met de Online Starterstraining. Het is enorm waardevol als je je bedrijf direct goed neerzet. Dat betaalt zich altijd terug.”
Hans Biesheuvel, initiatiefnemer ONL voor ondernemers
Hans Biesheuvel